درخواست برگزاری رویداد کارآفرینی با حمایت مرکز
1397/03/25
در راستای پیشبرد اهداف مرکز و بهبود بخشیدن به فضای کسب و کار و همچنین کمک به جوانان برای تحقق ایده های خود قصد دارد تا با حمایت از رویدادهای کارآفرینی به پیشرفت و رشد ایده های خلاق برای ساخت کسب و کارهای جدید کمک کند.
فراخوان جذب و پذیرش ایده های فناورانه
1397/03/01
این مجموعه در نظر دارد از میان شرکت­هاي دانش­ بنیان، مدرسان و اساتید دانشگاه، دانشجویان، مخترعین، کارآفرینان، هسته­ هاي فناور، شرکت­هاي خصوصی و واحد­هاي تحقیق و توسعه وابسته به صنایع که داراي ایده ­هاي مبتنی بر کارآفرینی و فناوري می­باشند پذیرش بعمل آورد
رونمائی از 3 محصول مرکز در نمایشگاه پژوهش و فناوری
1396/09/19
با حضور دکتر حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی از 3 محصول فناورانه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در فن بازار هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار کشور در محل دائمی نمایشگاه ها رونمایی شد.
طرح رایگان کارآموزی و کارورزی
1397/03/13
مرکز رشد واحدهای فن آور دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری به منظور ایجاد بستر مناسب برای آشنایی دانشجویان با فضای کسب و کار و کارآفرینی ، در تابستان 97 در نظر دارد طرح رایگان کارآموزی و کارورزی را اجرا نماید .
اجاره سالن‌ جلسات مرکز
1397/03/01
هسته ها و واحدهای فناور مرکز رشد و شرکت‌های خصوصی خارج از مرکز می‌توانند به صورت زیر از سالن جلسات استفاده نمایند. هزینه هر ساعت اجاره سالن 40 هزار تومان می باشد. که پس از اطلاع از زمان‌های در دسترس با پرداخت هزینه به شماره حساب 0219344654000 بانک ملی سیبا قابل بهره برداری است.
تور یک روزه "ماجراجو" پارک پردیس
1397/03/16
بازدید یک روزه از پارک فناوری پردیس، بزرگترین پارک فناوری خاورمیانه به صورت تخصصی برای رشته فناوری اطلاعات و ارتباطات در نظر گرفته شده است . این بازدید با نگاهی نو به تور های کارآفرینی پرداخته است.
شش نکته مهمی که فارغ‌التحصیلان قبل از پیوستن به استارتآپ‌ها باید به آن توجه کنند
1396/03/20
زمانیکه فارغ‌التحصیلان جدید با اشتیاق فراوان به بازار کار روی می‌آوردند، بسیاری از افراد به دنبال بدست آوردن مشاغلی در استارتآپ‌ها بجای یافتن فرصت کاری در یک شرکت بزرگ هستند. در حقیقت، بر اساس نظرسنجی انجام شده توسط شرکت "اکسنچر " در سال 2016، تنها 14 درصد از فارغ‌التحصیلان در کشور آمریکا به دنبال یافتن شغل در شرکت‌های بزرگ و نام‌دار هستند، 44 درصد از فارغ‌التحصیلان تمایل دارند تا در شرکت‌های استارتآپی و یا شرکت‌های کوچک مشغول به کار شوند.
شبکه ملی اطلاعات چیست؟ در سال‌های اخیر زیاد نام شبکه ملی اطلاعات به گوش ما خورده است.
1395/12/20
شبکه ملی اطلاعات یکی از مفاهیمی است که در سال‌های گذشته بسیار از آن نام برده شده است. اما تفاسیر و تعریف‌های بسیاری در مورد آن وجود دارد که برخی از آن‌ها موجب نگرانی کاربران می‌شوند. این در حالی است که در بیشتر موارد این شبکه به‌درستی تعریف نشده است و مفهوم گنگی از آن برای کاربران به‌ جا مانده است.
پنج مزیت رقابتی استارت‌آپ‌ها نسبت به شرکت‌های بزرگ
1395/12/04
زمانی‌که برای اولین بار اقدام به راه‌اندازی یک کسب‌وکار می‌کنید در حقیقت فعالیتی تهدیدآمیز را آغاز کرده‌اید. شما با بسیاری از چالش‌ها و ناهمواری‌هایی در طول مسیر راه‌اندازی کسب‌وکار خود مواجه خواهید شد که هرگز یک کسب‌وکار استقراریافته با آن رو‌به‌رو نشده و نگرانی از بابت آن‌ها ندارد.
سه ایده برای شبکه‌سازی استارت‌آپی که واقعاً جواب می‌دهند
1395/12/04
ممکن است شبکه‌سازی سخت باشد، مخصوصاً در سیلیکون ولی یا هر مرکز استارت‌آپی دیگر. در رویدادهای بزرگ، غالباً شناسایی و تشخیص کارآفرینان قلابی از آن‌هایی که چیزهای شگفت‌انگیزی می‌سازند یا ارتباطات فوق‌العاده‌ای دارند، کار دشواری است؛ بنابراین غیرمعمول نیست که بعد از چند ساعت با خستگی و بی‌حوصلگی، بدون هیچ نتیجه‌ای، رویداد را ترک کنید.
1 2 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  2