عضو هیات علمی واحد ساری به مرتبه دانشیاری با دریافت یک پایه تشویقی ارتقاء یافت
1397/08/21
دکتررضا عرب عضو هیات علمی تمام وقت گروه آموزشی- ریاضی محض –آنالیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با حکم دکتر محمدمهدی طهرانچی به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت..
صدور پروانه نشر انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری
1397/08/22
مدیرمسئول انتشارات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری از صدور پروانه نشر این انتشارات از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر داد.
مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری معرفی شد .
1397/08/22
مدیرکل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری معرفی شد .
جلسه اقتصاد دانش بنیان وسرمایه گذاری استان مازندران درواحد ساری برگزارشد.
1397/08/20
تولیدوحرکت به سمت تولیدات دانش بنیان امری ضروری وحیاتی است .
صبح امروز صورت گرفت: بازید سر زده دکترمنصوریان از بخشهای مختلف دانشکده علوم انسانی
1397/08/19
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، در بازدیدی سرزده از قسمت‌های مختلف دانشکده علوم انسانی دیدن کرد.
گزارش تصویری همایش ملی انقلاب اسلامی واستکبارجهانی همزمان با زوز 13 آبان 97
1397/08/14
گزارش تصویری همایش ملی انقلاب اسلامی واستکبارجهانی همزمان با زوز 13 آبان 97
۱۳ آبان یکی از روزهایی است که با اتفاقاتی که رخ داد در ذهن ملت ایران ماندگار شد
1397/08/14
همایش ملی انقلاب اسلامی و استکبار جهانی، بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی امروز با حضور رئیس سازمان بسیج اساتید، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، استادان دانشگاه، رئیس بسیج اساتید دانشگاه مازندران و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در واحد ساری برگزار شد.
دبیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران خبرداد:
1397/08/07
برگزاری اولین رویداد استارتاپ ویکند با محورهای منابع طبیعی و محیط زیست، مباحث و معضلات اجتماعی و اقتصادی،پزشکی، علوم انسانی، علوم پایه و مهندسی در گرایش¬های مختلف در آبان ماه سال 1397 دبیر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران خبرداد:
 همزمان با روز ۱۳ آبان؛ برگزاری همایش خوانش انتقادی خط سازش مذاکره در پیشرفتِ ایران فردا
1397/08/09
همایش خوانش انتقادی خط سازش مذاکره در پیشرفتِ ایران فردا با حضور رئیس بسیج اساتید در دانشگاه آزاد واحد ساری برگزار می‌شود.
،«موکب جاماندگان اربعین»
1397/08/09
صبح امروزبسیج دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی واحد ساری برگزارکرد.موکب جاماندگان اربعین گزارش تصویری در ادامه
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  52