آرشیو اخبار
سرپرست دانشگاه آزاد ساری: مهندسی فرهنگی زبان فارسی وظیفه نخبگان و دانشگاهیان است
1397/10/25
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و واحد ساری اظهار کرد: اصالت فرهنگ ایران اسلامی ارزش‌نهادن به زبان فارسی و مهندسی فرهنگی آن وظیفه نخبگان و دانشگاهیان است.
گزارش تصویری ازبرگزاری نشست هم اندیشی اساتید با عنوان نقش زبان فارسی درفرهنگ وتمدن اسلامی
1397/10/24
گزارش تصویری از برگزاری مراسم معارفه رییس آموزشکده فنی وحرفه ای سما واحد ساری
1397/10/24
 سرپرست دانشگاه آزاد مازندران: همه باید خود را برای حرکت انقلابی آماده کنند
1397/10/19
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با توجه به ۴۰سالگی انقلاب گفت: همه آنانی که دل در گرو نظام، امام و رهبری دارند باید خود را برای حرکت انقلابی آماده کنند.
برگزاری یک دوره پنل تخصصی در ساختمان پردیس پزشکی واحد ساری
1397/10/18
برگزاری یک دوره پنل تخصصی در ساختمان پردیس پزشکی واحد ساری
 رهایی خبر داد: تجمیع فعالیت‌های تحصیلات تکمیلی در حوزه‌ای به‌نام معاونت علمی
1397/10/17
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی از تجمیع مجموعه فعالیت‌های مربوط به بخش تحصیلات تکمیلی در یک حوزه به‌نام معاونت علمی خبر داد.
گزارش تصویری از برگزاری نوزدهمین جلسه هیات امناء دانشگاه آزاد استان مازندران با حضور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ، دکتر رهایی
1397/10/16
گزارش تصویری از اولین روز برگزاری امتحانات نیمسال اول دانشجویان واحد ساری
1387/10/12
اولين جلسه دفاع پايان نامه دوره دکتری تخصصی رشته مهندسی مکانیک با گرایش تبدیل انرژی در واحد ساری برگزار شد .
1397/10/08
اولين جلسه دفاع پايان نامه دوره دکتری تخصصی رشته مدیریت بازرگانی  در واحد ساری برگزار شد .
اولين جلسه دفاع پايان نامه دوره دکتری تخصصی رشته مدیریت بازرگانی در واحد ساری برگزار شد .
1397/10/12
اولين جلسه دفاع پايان نامه دوره دکتری تخصصی رشته مدیریت بازرگانی با عنوان « تدوین الگوی تمکین مالیاتی بارویکرد اقتصاد مقاومتی » در واحد ساری برگزار شد .
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 نمایش ردیف های شماره  1  تا 10  تعداد کل صفحات:  57