۱۳ آبان یکی از روزهایی است که با اتفاقاتی که رخ داد در ذهن ملت ایران ماندگار شد

1397/08/14

همایش ملی انقلاب اسلامی و استکبار جهانی، بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی امروز با حضور رئیس سازمان بسیج اساتید، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری، رئیس بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی، استادان دانشگاه، رئیس بسیج اساتید دانشگاه مازندران و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در واحد ساری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی اسان مازندران و واحد ساری سرپرست دانشگاه آزاداسلامی مازندران و واحد ساری در این همایش با بیان اینکه جامعه ما با اتفاقات شیرین و تلخ ماندگار شد و نظام جمهوری اسلامی به رهبری امام راحل و در ادامه آن با رهبری مقام معظم رهبری روزهایی پرفراز و نشیبی را تجربه کرده گفت: ۱۳ آبان یکی از روزهایی است که با اتفاقاتی که رخ داد در ذهن ملت ایران ماندگار شد.

حسین منصوریان افزود: ۱۳ آبان اگرچه به نام دانش‌آموز نامیده شد اما روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز تبعید امام راحل به ترکیه هم نام گرفت.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با بیان اینکه ۱۳ آبان روزی است که در ذهن ملت ایران اسلامی ماندگار شد، افزود: بسیج بارزترین جلوه‌گاه قرارگاه فرهنگی و فرهیختگی در کشور است.

وی با بیان اینکه بسیج اساتید تلاش جمعی هدفمند برای تحقق آرمان‌های علمی نظام است، گفت: بسیج اساتید تجلی عقلانیت در صحنه‌های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی کشور است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری بسیج اساتید را پاسخگوی معضلات جامعه در اشکال گوناگون با تکیه بر افراد با تجربه برشمرد و افزود: این نهاد به‌عنوان پیشگام آگاهانه در مبارزه با تبعیض و ناروایی‌های فرهنگی  و اجتماعی در  کشور است.

اشتراک گذاری