اولین همایش پدافند غیر عامل حوزه دریای خزر

1395/03/22

اولین همایش پدافند غیر عامل حوزه دریای خزر با هدف هم افزایی علمی و تولید دانش بومی مرتبط با مسائل دریای خزر و حوزه آن در زمینه پدافند غیر عامل برگزار میگردد.

این همایش با محوریت دانشگاه گیلان، استانداری گیلان و انجمن علمی پدافند غیر عامل ایران- شعبه گیلان در آبانماه سال جاری در دانشاه گیلان برگزار خواهد گردید. تلاش گردیده است تا محور های همایش مهمترین مسائل و چالش های فراروی حل و آینده دریا و حزه آن را تحت پوشش قرار دهد.بر این اساس اقتصاد دریا محور (فرصت ها و چالشها) در راستای شعار سال،چالش های زیست محیطی و پدافند کالبدی مورد توجه ویژه قرار دارد و برگزار کنندگان انتظار دارند با برگزاری همایش توجه پژوهشگران و محققان رشته های مختلف علمی به اهمیت و ضرورت رویکرد پدافند غیر عامل در مسائل دریای خزر جلب گردد. بی شک حضور اندیشمندان و پژوهشگران مراکز علمی و پژوهشی، دانشگاه ها و ... در کنار دستگاه های اجرایی میتواند نقش موثری در تولید دانش و تبادل دانش بومی در حوزه پدافند غیر عامل داشه باشد.

اشتراک گذاری