تیم رباتیک واحد ساری به دهمین دوره مسابقات رباتیک آزاد ایران راه یافت

1394/10/10

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری به نقل از مدیر مرکز رشد این واحد دانشگاهی تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری موفق شد به دهمین دوره مسابقات رباتیک آزاد ایران راه یابد.

مهندس محمدزاده با بیان اینکه  مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران از جمله معتبرترین مسابقات شناخته شده رباتیک در جهان است گفت:  مجوز این  مسابقات از سوی فدراسیون جهانی ربوکاپ در غرب آسیا و خاورمیانه به کمیته ملی ربوکاپ ایران اعطا شده است.
وی  افزود: این مسابقه در سال جاری در لیگ های فوتبالیست، امدادگر، ربات های خانگی، ربات های صنعتی، مین یاب، ربات پرنده، ربات زیر دریایی و ربات نمایشی در بخش های مختلف برگزار می گردد.
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری گفت: در این دوره از مسابقات بیش از 3000 تیم داخلی و 260 تیم خارجی از کشورهای آمریکا، انگلستان، فرانسه، پرتغال، ایتالیا، آلمان، سوئد، هلند، برزیل، مکزیک، ژاپن، چین، تایلند، هند، پاکستان و امارات شرکت دارند.
وی خاطر نشان کرد: تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری پیش از این در چهارمین دوره مسابقات ملی رباتیک آزاد کردستان در لیگ های ربات جنگجو سنگین وزن و مسیریاب ویژه موفق به کسب مقام قهرمانی و نائب قهرمانی گردید.
وی در پایان اظهار داشت: دهمین دوره مسابقات رباتیک آزاد ایران در لیگ ها و گروه های مختلف برگزار می شود، که تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در مرحله اول موفق به کسب امتیازهای لازم پس از داوری های صورت گرفته به جمع 25 تیم پذیرش شده  در لیگ مین یاب خودکار قرار گرفت.
قابل ذکر است که این مسابقات همزمان با هفتمین دوره سمپوزیوم بین المللی روبوکاپ و پنجمین کنفرانس هوش مصنوعی و رباتیک به میزبانی کمیته ملی رباتیک ایران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین در تاریخ 18 الی 21 فروردین 94 برگزار می شود.

اشتراک گذاری